Gratis verzending vanaf € 75,00

Stoffen

De Stoffenwinkel heeft een uitgebreid assortiment stoffen, wij beschikken over een algemeen assortiment basisstoffen zoals u in elke stoffenwinkel kunt tegenkomen. En natuurlijk lopen wij elk seizoen voorop met de nieuwste collectie modestoffen. De collectie is wisselend en het voert te ver om van alles beeldmateiaal te tonen. Het beeldmateriaal dat voorhanden komt wordt geplaatst en actueel gehouden, zodat u steeds meer vanaf de site zal kunnen bestellen.

Met het fournituren assortiment van ´De Stoffenwinkel´ kunt u direct aan de slag. Het beste is om in onze gezellige winkel te komen snuffelen. Wie niet in de gelegenheid is om onze winkel te bezoeken kan een keuze maken uit de assortimentslijsten of het voorhanden zijnde beeldmateriaal. Wij kunnen lang niet alles opnoemen of tonen. Stuurt u gerust een mailtje als uw specifieke vragen heeft.

Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen in onze Stoffenwinkel aan de Torenstraat 17 in Winschoten. Voor reizigers van ver staat altijd een kopje koffie of thee klaar. In de maand juli houden wij de zomeropruiming.

i.v.m. COVID-19 zijn onze openingstijden aangepast. Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00
X