Gratis verzending vanaf € 75,00

Service

Stoffen: Elk seizoen lopen wij voorop met een uitgelezen collectie nieuwe modestoffen. Bij het inkopen vermijden wij zoveel mogelijk slechte werkomstandigheden. Daarom zijn onze couture en actuele modestoffen voornamelijk van Europese herkomst. Onze hoofdleverancier is op dit moment JVTA met o.a. stoffen van John Kaldor en Marvic. Dit zijn stoffen die u regelmatig in de modebladen tegenkomt. Ook in baby en kinderstoffen zijn wij ruim gesorteerd. Naast dit alles bieden wij een algemeen assortiment basisstoffen zoals u in elke stoffenwinkel kunt tegenkomen. 

Fournituren:Met het uitgebreid fournituren assortiment van FairLiving  kunt u direct aan uw naai of hobbyklus beginnen. Het beste is om in onze gezellige winkel te komen snuffelen. Voor wie geen bezoekje aan onze winkel kan brengen hebben wij een assortimentslijst opgenomen. Een deel van de fournituren kunt u binnenkort ook via onze webwinkel op deze site bestellen.

Naaimachines: Koopt u bij ons een naaimachine, dan bent u verzekerd van een uitgebreide eerste les, uitstekende garantie en service. Onze huismerken zijn Janome en Juki. Wij verkopen alleen naaimachines die door ons getest en goed bevonden zijn en waar wij voor 100% achter staan. U kunt bij ons ook voor reparaties of onderhoud terecht.

Lessen: Wilt u leren naaien of uw kennis uitbreiden? Misschien brengt een kijkje op onze cursuspagina u op ideeën.

Atelierwerkzaamheden: Wilt u het naaiwerk liever uitbesteden? Wij bieden o.a. maatwerk kleding of interieur, kledingreparaties en patroontekenen op uw maten.

Op de website staat lang niet alles wat er in huis is. Wij laten u graag meer zien. U ben van harte welkom in onze Stoffenwinkel aan de Torenstraat 17 te Winschoten. Voor reizigers van ver staat altijd een kopje koffie of thee klaar.

 

i.v.m. COVID-19 zijn onze openingstijden aangepast. Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00
X