Dit zijn onze merken:


Janome

JANOME: Grootste producent van huishoudnaaimachines. Heeft voor de meeste grote merken machines geproduceerd en levert nu naast productie voor andere merken, wereldwijd onder de eigen naam degelijke, betrouwbare machines voor een betaalbare prijs.


Juki


JUKI: Staat voor Betrouwbare, industriële perfectie voor thuis en biedt een compleet assortiment essentiële naaibenodigdheden met industriële perfectie voor de beginnende en gevorderde naaister. Dit zeggen ze van zichzelf en dit kunnen wij volmondig beamen.


Lewenstein


LEWENSTEIN: Wij verkopen van Lewenstein alleen de modellen die door de importeur van JUKI verhandeld worden


Brother

BROTHER: Staat voor een breed assortiment naai en hobbymachines met een goede prijs kwaliteit verhouding en voor zowel beginners als gevorderden handige functies in het men

Gritzner


GRITZNER: Staat voor no nonsense  en duurzaamheid. De machines worden ambachtelijk geproduceerd met duurzame materialen en het ingebouwd dubbeltransport (DFT), van oorsprong van hen afkomstig. De exclusieve “gouden grijper”staat voor een lange levensduur en minder onderhoud. Op verzoek van klanten hebben wij Gritzner in ons assortiment opgenomen.