Onze geschiedenis.

In 2004 startte Mona met de online verkoop van Fair Trade en Eko stoffen. Daar was toen de tijd nog niet rijp voor en het kopen op internet niet zo bekend. Het liep dus van geen kant! Uiteindelijk in 2007 met Arnold de stap gewaagd naar een echte winkel. Arnold zijn parketvloeren en de millieuvriendelijke afwerkingsproducten kwamen erbij. Wij heetten toen Fairliving.  In de grote crisis van 2008 moesten we stoppen met de vloeren. Ondanks alle hobbels bleef de winkel een grote liefde!

De Stoffenwinkel is dan ook niet zomaar een winkel. Wij hebben een missie! Wij vinden het behoud van fysieke winkels namelijk van groot belang. Zulke winkels noemen wij VERHALENWINKELS waar mensen nog gewoon kunnen " snusteren" en een een babbeltje maken. En hoewel wij lang niet meer alleen Eko en Fair trade stoffen verkopen, doen we ons uiterste best om zo eerlijk mogelijke producten aan te bieden.

Onlangs kregen wij het aanbod om Biostoffen.nl over te nemen. Het gaat dan om 100% biologische, stoffen en fournituren, Gotts gecertificeerd. Dus niet om stoffen met het "Oekotex standaard 100" label, die alleen in de fabriek getest zijn op “schadelijke” stoffen. Dit kom je namelijk steeds vaker tegen.

Omdat we al een aardig assortiment echte bio-stoffen in de winkel hebben, besloten we de stap te wagen. Hiermee zijn we terug bij onze roots! Biostoffen.nl is ondertussen geintegreerd in de website van de stoffenwinkel. Voor onze Stoffenwinkelklanten verandert er niet zoveel, maar voor onze biostoffen.nl klanten is het even wennen.

Ook ons concept FAILIVING SOLUTIONS, komt in deze roerige tijden als vanzelf weer tot leven. Hoe het precies gaat worden weten we nog niet maar hou ons in de gaten! Want wij willen niet alleen een verhalenwinkel zijn maar ook leuke dingen gaan ondernemen met de buurt, streekproducten en met onze producten!

Liefs van Arnold en Mona