Dieren en Interieurkussens en Kleedjes maken wij in elke gewenste maat van verschillende dessins Micro-care stof.

Dierenkussens voor in de bench of los op de vloer of op de bank. De kussens zijn van hoogwaardig, slijtvast materiaal dat prettig aanvoelt en gemakkelijk schoon te maken is. Dierenharen kruipen gegarandeerd NIET in het materiaal zodat stofzuigen lange tijd voldoet voordat het kussen echt in de was moet. Het kussen kan vervolgens zo in de wasmachine of handwas. De originele Pandavulling is namelijk blijvend veerkrachtig. Na het wassen even goed opschudden en strak trekken. Evt. kan het gestreken worden maar dat is meestal niet nodig. Extra grote maten zijn voorzien van een rits en een los binnenkussen. Voor alle huisdieren geschikt.

Verrijking voor uw Interieur: Bescherm uw meubels en leg een bijpassend kleedje of kussen op uw bank of stoel of over de leuning ervan. Of maak het compleet met bijpassende sierkussens op de bank

Kies uw dessin:  U kunt uit de verschillende dessins uw eigen combinatie kiezen of hetzelfde dessin aan beide zijden nemen.

Kies uw maat: U kunt kiezen uit de aangegeven maten. Afwijkende maten zijn tegen meerprijs mogelijk. Neem voor uw speciale wensen contact met ons op.

Uw bestelling kunt per e-mail naar ons zenden: info@destoffenwinkel.com of u kunt ons bellen op telefoonnummer: 0597-421986.

 

 

i.v.m. COVID-19 zijn onze openingstijden aangepast. Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00
X

Deze webshop is voorlopig gesloten, maar we zien u graag in onze nieuwe winkel aan de Nassaustraat 28 in Winschoten Sluiten